klik om terug te gaan naar massageschermklik op blaadje
om terug te
keren naar de
massagepagina

Stoelshiatsu massage

Bij Stoelshiatsu massage zit de cliënt gekleed op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer rustgevende houding te kunnen aannemen. Bovendien stelt deze stoel de behandelaar in staat een effectieve en vitaliserende massagebehandeling te geven die minimaal 20 minuten duurt.

De behandeling zelf is een drukpuntenmassage, ontwikkeld vanuit de Oosterse Shiatsu-massage en wordt gegeven op rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen en vingers. Ook worden er rotaties en strekkingen uitgevoerd. Na de behandeling wordt er actief geklopt zodat de energie weer sneller stroomt en men er weer opgefrist tegenaan kan.

Om gezondheidsproblemen en ziekteverzuim te voorkomen is het belangrijk dat er structureel wordt gewerkt aan stressreductie en spierontspanning. Wereldwijd wordt deze effectieve methode van ziektepreventie met veel succes toegepast.

Stoelshiatsu op de werkplek kan hierbij een prima hulpmiddel zijn. Het is zeer effectief ter voorkoming en verbetering van pijn (bijvoorbeeld bij RSI-klachten) en stressgerelateerde klachten. Deze behandelmethode wordt met veel succes steeds meer toegepast in het bedrijfsleven.

MASHIBO draagt bij aan een gezondere werkplek!

MASHIBO zorgt voor uw wellness!
hosting door prosa public relations op www.prosa-apeldoorn.nl