klik om terug te gaan naar beginschermklik op blaadje
om terug te
keren naar de
openingspagina

Wie is MASHIBO?

Ik wil mij graag even aan u voorstellen; mijn naam is Nicole Boschman en ik ben met mijn praktijk, genaamd MASHIBO, in Rottum gestart in juli 2007. Waarom een praktijk voor massagetherapie?

Ik ben de praktijk begonnen om te ervaren hoe je met diverse massagetechnieken klachten bij mensen kunt verminderen en hun wellness kunt vergroten.

Sinds 2005 ben ik bezig met massage. Eerst met de stoelshiatsu en nu als manueel praktizijn®; deze opleiding heb ik in 2009 afgerond. De opleidingen heb ik gevolgd bij Dutch Bodywork Academie in Groningen. Op dit moment volg ik de opleiding tot Neuro Musculair Triggerpoint Therapeut. Dit is een 4-jarige HBO opleiding die ik in 2013 ben begonnen.

MASHIBO is lid van de NMTN en van de SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg). Daardoor kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar. De hoogte hiervan hangt af van uw polis. U heeft geen verwijsbrief van uw huisarts nodig voor de behandelingen bij MASHIBO.

Heeft u vragen tussen de afspraken, dan kunt u mij altijd even bellen of mailen. Op deze wijze kunnen we het resultaat optimaal maken! In het kader van de Wet op de Privacy vindt u, door op de link te klikken, de regels zoals ik die in mijn praktijk dien te hanteren.

MASHIBO zorgt voor uw wellness!
hosting door prosa public relations op www.prosa-apeldoorn.nl